Long stone

Ball revisat Ball revisat | Disposa de vídeo Vídeo al final del fullFrançais Français

Temps: 64 - Parets: 2
Autor/a: Associació Country Can Falguera

Font: Associació Country Can Falguera


Música del ball:
Vince Gill - One more last chance



DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

1-4 Swivels right - Swivels left 1/4
Pivotant sobre el taló dret i la punta esquerra, fem girar les puntes dels peus cap a la dreta i tornem a lloc. Pivotant sobre el taló esquerre i la punta dreta, fem girar les puntes cap a l’esquerra fent 1/4 de volta cap a l’esquerra i fem una pausa.

5-8 Grapevine right.
Obrim la cama dreta cap a la dreta, l’esquerra creua per darrere. Obrim cama dreta cap a la dreta i fem un stomp amb la cama esquerra al costat de la dreta.

9-12 Back Toe - Right Toe - Into Heech - Out Heech
Marquem la punta dreta enrere. Marquem punta dreta a la dreta, aixecant la cama dreta per davant de l’esquerra fem un heech cap a l'esquerra i un altre cap a la dreta.

13-20 Kick step right - Stomp - Stomp - Kick step right - Stomp - Stomp
Amb la cama dreta saltem enrere alhora que fem una puntada enlaire amb la cama esquerra, tornem el pes a l'esquerra i fem 2 stomps, dreta esquerra i ho repetim.

21-24 Toe - 1/2 - Toe - 1/2
Marquem la punta dreta davant i fem mitja volta cap a l'esquerra. Marquem la punta esquerra darrere i fem mitja volta més cap a l'esquerra.

25-32 Rock Step - Sweep Right - Sweep Left - Open and close heels
Amb la cama dreta fem un rock step davant. També amb la dreta, fem una mitja lluna oberta de davant a enrere acabant creuant la cama per darrere de l'esquerra (dos temps) i repetim la mitja lluna amb la cama esquerra. Estem amb la cama dreta per davant de l'esquerra, obrim talons i els tanquem.

33- 36 Military Turn left.
Avancem la cama dreta i fem mitja volta cap a l'esquerra, avancem cama dreta i fem mitja volta més cap a l'esquerra.

37-44 Mambo Rock Right - Mambo Rock Left - Stomp - Stomp (jumping)
Creuem la cama dreta per davant de l'esquerra, tornem el pes a l'esquerra i fem un pas al costat de la cama esquerra amb la dreta – Creuem la cama esquerra per davant de la dreta, tornem el pes a la cama dreta i fem un pas al costat de la cama dreta amb l'esquerra - fem un stomp amb la cama dreta i un stomp amb la cama esquerra.

45-48 Toe - 1/4 - Toe - 1/2
Marquem la punta dreta a la cama dreta i fem un quart de volta cap a la dreta, marquem la punta esquerra davant i fem mitja volta cap a la dreta.

49-52 Slow Coaster Step - Scuff
Amb la cama dreta fem un pas darrere, un altre pas darrere amb l'esquerra, pas davant amb la cama dreta i un scuff davant amb l'esquerra.

53-56 Left Jump - Left Jump - Left step - Stomp
Amb la cama esquerra aixecada fem dos salts endavant. Fem un pas amb la cama esquerra i fem un stomp amb la dreta al lloc.

57-64 Open Close Heels - Military Turn - Stomp - Stomp
Obrim i tanquem els talons, avancem la cama dreta i fem mitja volta cap a l'esquerra. Avancem la cama dreta i fem mitja volta més cap a l'esquerra. Fem un stomp amb la cama dreta i un altre stomp amb l'esquerra per acabar la seqüència.


Bridge:
Després d'acabar la segona paret i estem en la posició inicial del ball, executem el següent bridge:

1-16 Grape Vine Right 1/2 - Grape Vine Left 1/2 - Grape Vine Right - Grape Vine Left

1-4 Obrim la cama dreta a la dreta, l’esquerra creua per darrere. Obrim la cama dreta a la dreta fent 1/4 de volta a la dreta i igualem la cama esquerra amb la dreta fent un scuff, i un altre 1/4 de volta a la dreta.

5-8 Obrim la cama esquerra a l'esquerra, la cama dreta creua per darrere. Obrim la cama esquerra a l'esquerra fent 1/4 de volta cap a l'esquerra i igualem la cama dreta amb l'esquerra fent un scuff i donant un altre 1/4 de volta cap a l'esquerra.

9-12 Obrim la cama dreta cap a la dreta, la cama esquerra creua per darrere. Obrim la cama dreta cap a la dreta i fem un scuff amb l'esquerra al costat.

13-16 Obrim la cama esquerra cap a l'esquerra, la cama dreta creua per darrere. Obrim la cama esquerra cap a l'esquerra i fem un stomp amb la dreta al costat.

Acabat el bridge, tornem a començar el ball des de l’inici.


Vídeos

Font: ea3ans (Quim i Lluís)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...